Vrijwilligers

Als je het leuk vind om wekelijks, op de woensdag, een dagje in de buitenlucht te werken in een mooie landelijke omgeving en tegelijkertijd het een en ander op te steken over de fruitteelt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij werken het hele jaar door elke woensdag met een groep van tussen de 15 en 20 mensen in de boomgaard. Het werk is bijzonder veelzijdig en varieert door het jaar heen. Van het opkweken van jonge fruitboompjes, het oogsten van fruit, tot het snoeien van de fruitbomen, alles komt aan bod.

Naast het werk in de boomgaard houden we ons bezig met de verkoop van onze producten, het geven van voorlichting en cursussen, rondleidingen en de organisatie van enkele evenementen. In het oogstseizoen zijn we ook op zaterdag open. We verkopen dan fruit in het winkeltje, en we geven informatie en rondleidingen aan bezoekers.

Lijkt het je leuk om mee te werken als vrijwilliger in onze boomgaard? Dan kun je altijd op een woensdag langskomen om rond te kijken en de sfeer te proeven. Aanmelden kan via info@fruithof-frederiksoord.nl

[F20] - Geflammter Kardinal

Foto: 27-04-2022

Collectie

Appel 434
Peer 297
Pruim 64
Kweepeer 7
Totaal 802